موسوی لارگانی نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو درباره لایحه بودجه 95 گفت: در طول سه سال گذشته هیچ کدام از بودجههای عمرانی پیش بینی شده بهطور کامل محقق نشده و مبالغ تخصیص یافته حتی کمتر از 50 درصد و در برخی شهرستانها این مبلغ صفر بوده است.
وی افزود: به دلیل ناتوانی دولت در پرداخت بدهی زیاد پروژههای عمرانی به پیمانکاران، بسیاری از آنها کار را تعطیل کردند چراکه مطالباتشان وصول نمیشد. با این حال افزایش بودجه عمرانی برای سال آینده با توجه به تجربه گذشته بجا نبوده و این حرکت برای مردم و نمایندگان ایجاد توقع مینماید. در صورت عملی نشدن موجب بی رضایتی مردم و بدبینی ایشان حتی نسبت به نظام میشود.
موسوی در ادامه دلیل محقق نشدن بودجه عمرانی را بالا بودن هزینه جاری دولت دانست و تأکید کرد: بودجهای که صرف حقوق و مزایای کارکنان دولت میشود در برابر سایر کشورها قابل مقایسه نیست. علی رغم اینکه در سالیان اخیر سیاستهایی برای کوچک شدن دولت صورت گرفته اما شاهد افزایش هزینههای دولت هستیم. برای مثال وزارت آموزش و پرورش با گستردگی بالایی که دارد بیشتر از 95 در صد بودجه تخصیص یافته اش را فقط خرج هزینههای جاری وزارتخانه میکند.
نایب رئیس کمیسیون کمیسیون اقتصادی در پایان اضافه کرد: البته در بحث بودجهای کشور اولویت با حقوق و مزایای کارکنان دولت بوده و دست آخر اگر چیزی باقی بماند برای سایر حوزهها اعم از عمرانی و غیره پرداخت میشود. و یا در همین بحث حقوق های نجومی که برخی مدیران دولتی و موسسات دولتی و بانک هاهم در آن دخیل بودند هزینه های جاری دولت هم در آن نمایانگر است.